Tietoa Lev Hatsafonista

Lev Hatsafon – Pohjoisen Sydän yhdistyksen ensisijainen tarkoitus on edistää sosiaalista ja humanitääristä avustustoimintaa Israelin köyhien asukkaiden keskellä kansalaisuudesta riippumatta. Tätä tehtäväänsä yhdistys tekee Raamatun opetuksen mukaisesti kristilliseltä arvopohjalta.

Lisäksi yhdistys haluaa välittää objektiivista ja tasapainoista taustauutisointia Israelin ja Lähi-idän tapahtumista kustantamalla Israel raportti ja Sykettä Israelista -ohjelmia Radio Dein kautta viikottain, sekä julkaisemalla neljästi vuodessa ilmestyvää Polttopisteessä -lehteä.

Lev Hatsafon on perustettu vuonna 2005, kun 1990-luvulla Israelissa saatu näky avustus- ja tiedotustyöstä alkoi toteutua. Yhdistyksen nimi (Lev=sydän, Tsafon=pohjoinen) viittaa sydänten yhteyteen Suomen ja pohjoisen Israelin välillä.

Myös ulkoiset uhat aiheuttavat Israelissa monenlaista avun tarvetta. Sinä voit olla mukanamme auttamassa Israelin kansan vähäosaisia liittymällä yhdistyksen jäseneksi tai tekemällä rahalahjoituksen avustuskohteisiimme ota yhteyttä –osion kautta!

Lev Hatsafonin hallitus

Yhdistyksen hallitus muodostuu eri puolilla Suomea asuvista vastuunkantajista. Hallituksen viisi varsinaista jäsentä ja kolme varajäsentä sekä Israelissa asuvat asiainhoitajat muodostavat yhtenäisen, Israelin hyväksi toimivan tiimin.

Hallituksen toimintakausi 2019: pj. Heikki Kangas

Hallituksena toivomme palautetta ja keskustelua. Lyhyitä kommentteja on helppo antaa yläpalkissa olevan 'Ota yhteyttä' -toiminnon kautta.